Nieuwsbrief maart 2024

Ontvang je graag onze nieuwsbrief (ongeveer) elke maand rechtstreeks in jouw mailbox? Word dan Lid of Vriend van G!F en krijg tal van voordelen, zoals onderstaand pareltje van een nieuwsbrief.

Neem je agenda alvast klaar en neem even de tijd om onze nieuwsbrief goed door te nemen, want we hebben weer tal van leuke nieuwsjes en activiteiten voor jou! 

Nieuws

 • Word jij (ook) dit jaar Vriend?
  Bij G!FLeuven en G!FAntwerpen kan je gratis lid zijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om onze werking een hart onder de riem te steken dankzij een kleine bijdrage van 15 euro. Lees er alles over via onze site.

 • Vernieuwde website van G!FLeuven
  Ondertussen zijn we druk in de weer geweest om de website van G!FLeuven een complete makeover te geven. Een van de interessantste nieuwtjes op deze site is dat je voortaan onze aankomende activiteiten ook kan raadplegen via G!FLeuven website. >>www.gifleuven.be <<

 • Samenwerking met WIJ!

  WIJ is de Antwerpse les-bi vereniging voor alle vrouwen die (ook) van vrouwen houden. Voor G!FAntwerpen is dit de eerste keer dat we een activiteit samen met een andere vereniging organiseren, maar zeker niet de laatste keer. Onze Escaperoom was dan ook een geweldig leuke activiteit en een groot succes!

Agenda

Alle info of een up-to-date overzicht van onze activiteiten vind je altijd op UitInVlaanderen.be, de website van G!FLeuven, Facebookpagina van G!FLeuven of G!FAntwerpen, de Facebookgroep, of de kalender van RBH Unique

Wil je ons iets vertellen over een activiteit die je hebt gedaan? Vul dan het feedbackformulier in. 

Zet alvast deze activiteiten in jouw agenda:

 • G!FLeuven - Driekant draait Vierkant
  :: Zaterdag 23 maart - RBH Unique ::
  Driekant nodigt jullie uit om te genieten van een knotsgekke avond gevuld met dans, muziek, humor, veel pailletten en glitters in Regenbooghuis UniQue in Leuven. Met G!FLeuven spreken we om 19.30 uur af in het RBH Unique café. De show is gratis en start om 20.30 uur. Klik hier voor meer info.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - T-Day
  :: Zaterdag 30 maart - Hasselt ::
  T-Day is de jaarlijkse trefdag voor genderdiverse personen en hun omgeving, georganiseerd door Cavaria. Op T-Day worden er een heleboel workshops gegeven waardoor het een hele leerrijke en verbindende dag zal worden. Inschrijven voor workshops kan tot en met 22 maart. Je kan met G!FLeuven en G!FAntwerpen carpoolen (of treinpoolen) naar Hasselt. Lees er alles over via deze link.

 • G!FLeuven - Games!&Friends
  :: Zaterdag 13 april - Demo-Spel Kessel-Lo ::
  Om de twee maanden organiseert G!FLeuven een "Games! & Friends"-avond in het gezelligste gezelschapsspel-café van Leuven Demo-Spel. Speel een spelletje, maak snel nieuwe vrienden terwijl je geniet van een biertje, een taartje of een chocomelk-from-heaven. Het kan allemaal op onze Games! & Friends. Klik hier voor meer info.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Lentewandeling
  :: Zondag 14 april - Japanse Tuin Hasselt ::
  De lente komt eraan en wij zetten (letterlijk) de bloemetjes buiten! We willen ons op 14 april graag laten omringen door bloesems of andere bloemetjes in de Japanse Tuin in Hasselt! Meer info over deze uitstap volgt binnenkort, maar save the date!

 • G!FLeuven - showkoor Upbeat
  :: Vrijdag 3 mei - Leuven ::
  Showkoor Upbeat staat garant voor een bruisende muzikale ervaring met tal van jong talent die al dansend en acterend een hele avond op het podium het beste van zichzelf zullen geven. Een van onze G!F-leden doet er al een paar jaar aan mee en dus gaan wij, als echte groupies, uiteraard kijken! Showkoor Upbeat is altijd heel snel uitverkocht, maar via ons kan je nog tickets kopen. Klik hier voor meer info en tickets.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Rainbow Festival Oostende
  :: Zaterdag 11 mei - Oostende ::
  Op zaterdag 11 mei trekken we naar 't zeetje om er te feesten op het Rainbow Festival Oostende. (of kortweg: RFO) Het RFO heeft zijn eerste editie in 2022 gehad en tracht naar aanloop van IDAHOT* (op 17 mei) Oostende om te dopen in regenboogkleuren. Hoe we in Oostende geraken en wat we er zullen doen lees je via deze link.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Brussels pride
  :: Zaterdag 18 mei - Brussel ::
  Ook dit jaar zullen G!FLeuven en G!FAntwerpen niet ontbreken op Brussels pride. We spreken er af om 13 uur aan het Centraal Station in Brussel. Van daaruit verkennen we het pride village, wonen we de kick-off bij en wandelen we mee met de pride stoet. Alle info en hoe we verder afspreken vind je via deze link.

 • G!FAntwerpen - ENTRECÔTE (een charcuteriemusical)
  :: Zaterdag 8 juni - Antwerpen ::
  Vreest niet; deze charcuteriemusical is ook geschikt voor veganisten! ENTRECÔTE is muziek, performance, Mingus, Prince, Justin Timberlake én Bach, een theatraal Tetris-spel. De positie tussen slager en klant wordt gespeeld op het scherpst van de snee. Subtiele beroering, sluimerende ontroering en explosies van extase met de slacht en pracht van glanzend, roze vlees. Kortom, een voorstelling over de ondoorgrondelijke en onweerstaanbare wil van de mens, over de bron van zijn verlangens en driften. Opgelet! Inschrijven voor 22 maart via deze link.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Kajakken
  :: 27/28 juli - Alle-Sur-Semois ::
  We gaan ook dit jaar opnieuw kajakken op de Semois. We maken er een actieve dag van, met een kajaktocht van +/- 11km midden in de beeldschone natuur. We sluiten de dag af met een barbecue en overnachting op de nabijgelegen camping. De dag nadien zijn er verschillende mogelijke activiteiten voor wie nog niet meteen naar huis wilt. Neem zeker goede stapschoenen en stapkledij mee, want een mooie wandeltocht is zeker een optie! Voor meer info, volg deze link.

Heb je nog een activiteit in gedachten die je graag met ons wil delen? Je kan via onze Facebookgroep steeds onderling afspreken of suggesties lanceren…