Nieuwsbrief oktober 2023

Ontvang je graag onze nieuwsbrief (ongeveer) elke maand rechtstreeks in jouw mailbox? Word dan Lid of Vriend van G!F en krijg tal van voordelen, zoals onderstaand pareltje van een nieuwsbrief.

Neem je agenda alvast klaar en neem even de tijd om onze nieuwsbrief goed door te nemen, want we hebben weer tal van leuke nieuwsjes en activiteiten voor jou! 

Nieuws

 • Kom in onze groep op Facebook!
  Heb je een activiteit in gedachten waarvan je denkt dat het wel leuk zou zijn om deze met ons te delen? Of ben je op zoek naar iemand om iets samen te doen? Zwier dan al jouw suggesties of vragen in onze nagelnieuwe Facebookgroep!


 • Jouw feedback vinden we belangrijk!
  Je hebt er misschien niets van gemerkt, maar we spenderen heel wat tijd aan het evalueren en documenteren van de voorbije activiteiten. We missen hierbij echter een belangrijke input: die van jou!


  Daarom hebben we een fonkelnieuw Feedbackformulier gemaakt en we zijn super benieuwd naar jouw mening over onze activiteiten!

Agenda

Alle info of een up-to-date overzicht van onze activiteiten vind je altijd op UitInVlaanderen.be, Facebook van G!FLeuven of G!FAntwerpen, of de kalender van RBH Unique

Wil je ons iets vertellen over een activiteit die je hebt gedaan? Vul dan het feedbackformulier in. 

Zet alvast deze activiteiten in jouw agenda:

 • G!FLeuven - Holebifilmfestival openingsavond
  :: Dinsdag 7 november ::
  Tijdens deze avond worden er verschillende kortfilms getoond en jij kan meebepalen welke kortfilm er wint! Dit is een gratis event, maar het is wel aanbevolen om op voorhand te reserveren. Klik hier voor meer info en om je in te schrijven! En laat je ons iets weten via WhatsApp, e-mail of FB groep als je meegaat?

 • G!FAntwerpen - Holebifilmfestival - Le Paradis
  :: Zaterdag 11 november - Filmhuis Klappei ::
  Joe zit in de jeugdgevangenis waar elk fysiek contact verboden is. Terwijl hij zich voorbereid op zijn terugkeer naar de maatschappij, ontmoet hij de nieuweling William. De twee worden verliefd, maar is hun liefde sterker dan het verlangen naar de vrijheid? Inschrijven is niet nodig, maar laat even weten dat je komt. Klik hier voor meer info.

 • G!FLeuven - Games! & Friends
  :: Zaterdag 2 december ::
  Opgelet! Onze vertrouwde boardgame-avond houden we deze keer op ZATERDAG vanaf 19.30 uur. (om eens iets anders te proberen) Kom een spelletje spelen, maak nieuwe vriendjes en geniet van een lekker drankje in Demo-Spel kessel-Lo. Meer info via deze link.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Kerstmarkt in het buitenland
  :: datum en plaats nog te bepalen ::
  Wie heeft er zin om mee te gaan naar een kerstmarkt in het buitenland? We rijden met auto's naar een naburige stad en bezoeken er de kerstmarkt. Tevens maken we ook een wandeling door het historische stadsdeel, verwarmen we ons cultuureel hart in een museumpje en dompelen ons onder in de Glühwein en warme chocomelk. Waar, voor hoelang (een dagtrip of eerder een weekendje?) en wanneer kan jij mee beslissen via onze Facebookgroep. Laat je iets weten als je interesse hebt?

 • G!FLeuven - Kerstmarkt in Leuven
  :: Zaterdag 16 december ::
  Ook in eigen land vergeten we niet de kerstsfeer op te snuiven! We maken het gezellig op de kerstmarkt in Leuven. Meer info over hoe we precies afspreken volgt binnenkort!

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Nieuwjaarsreceptie
  :: Vrijdag 5 januari - Kerstmarkt Antwerpen ::
  Wist je dat de kerstmarkt van Antwerpen zelfs nog tot aan Driekoningen open is? We maken dankbaar gebruik van deze toffe locatie en zetten het jaar alvast goed in met onze nieuwjaarsreceptie! Meer info volgt later.

 • G!FAntwerpen en G!FLeuven - Sparkle
  :: Zaterdag 27 januari - Gent ::
  SPARKLE is het jaarlijks LGBTI+ event van çavaria waarbij je vanaf 20 uur kan genieten van een zaalshow met awards-uitreiking. Om 21.30 uur kan je jouw beentjes losschudden op een subliem leuk feestje in de prachtige historische feestzaal in de Vooruit in Gent. Je kan met ons ook meerijden en/of overnachten in Gent MAAR dan moet je je wel tijdig (voor december) inschrijven! Klik hier voor meer info.