Wie zijn we?

G!FAntwerpen wil een thuis zijn voor alle mensen uit de regenbooggemeenschap, hun vrienden en gezin. Iedereen is welkom op onze activiteiten; we zijn er voor alle genders, geaardheden, mensen met fysieke beperking, leeftijden, huidskleuren... 

"Iedereen verbonden met elkaar"
Daar streven we naar!

Heb je zin om er bij te komen? Hou onze Facebook events pagina in het oog en kom gewoon af! Of stuur ons een berichtje als je wat drempelvrees hebt.

Wat doen wij?

We hebben een heel divers aanbod aan culturele, ontspannende en avontuurlijke activiteiten.

Prides

Ga met ons mee naar populaire prides zoals Antwerp Pride, Canal Pride, Brussels Pride... Wij regelen transport, overnachting en sfeer!

Spel & entertainment

Wandelingen in de natuur, citytrips, maar ook lasergames, escaperooms, subtropische zwemparadijzen en picknicks; we doen het!

Vriendschap & inclusiviteit

Bij G!FAntwerpen voelt iedereen zich snel thuis. Maak nieuwe vrienden en zie hoe wonderlijk mooi en divers de wereld is!

Parties

Een feestbeest als jij voelt zich helemaal thuis bij ons. Je vindt ons o.a. op Woodpop en Unicorn festival. Feesten is zoveel plezanter met een groep vrienden om je heen.

Culturele uitstappen

Musea, films, opera's... geen kunstvorm is ons onbekend of te veel. G!FAntwerpen is de vereniging bij uitstek voor meerwaardezoekers zoals jij!

Gezelschapsspelletjes

Regelmatig vind je ons terug op de gezelschapsspelletjesavond van Het Roze Huis, want geef toe: wie doet dat niet graag?

Hoe blijf je op de hoogte?

Ontdek al onze activiteiten via Facebook of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en WhatsApp.

Wie zit er in het bestuur?

G!FAntwerpen wordt geleid door drie bestuursleden:

  • Onze sociale vlinder David (hij/zijn - '76) kan je overal in het Antwerpse zien rondfladderen waar er iets cultureels te beleven valt. Naast G!F is David ook vrijwilliger bij Antwerp Pride, Pax Christi Vlaanderen en volgt hij opleiding in kunstgeschiedenis.
  • Ariel (hij/zijn - '89) komt vers uit de Filipijnen overgewaaid en is de sterke kracht op de achtergrond om van G!F een diverse groep te maken. Ariel volgt momenteel  lessen Nederlands en kan je bij mooi weer in Antwerpen Stad zien rondzoeven op zijn step.
  • Na een aantal jaar bij G!FLeuven kennis en ervaring op te doen, zag Peter (hij/zijn - '80) een prima kans om G!FAntwerpen op te richten. Cultuur opsnuiven, uitstapjes organiseren, wandelingen maken... kortom: Peter leeft voor G!F.

Heb je zin in G!F?

Heb jij zin om samen met David, Ariel, Peter en de vele leden er een hele leuke vereniging van te maken? Word lid of vriend van G!F, kom in onze WhatsApp groep, volg ons op Facebook, kies een leuke activiteit en kom gewoon eens af! :)